Med denne smart løsning får du omdannet din væg til en opslagstavle overflade fra gulv til loft. Fås i fire forskellige farver.
Med denne smart løsning får du omdannet din væg til whiteboardtavle med magnetisk overflade fra gulv til loft. Fås i tre størrelser og fire forskellige skriveoverflader.
Whiteboardtavle til projektion. Whiteboardtavle med mat overflade.
Én tavle, to funktioner. Få en smart whiteboardtavle, som kan bruges både som skrivetavle og som lærred til projektion. Fås i seks forskellige modeller og størrelser. Målenhed: 150 x 240 cm, model 16:10
Whiteboardtavle vendbar på mobil stativ
Smart dobbeltsidet whiteboardtavle med glaskeramisk, magnetisk overfalde. Tavlen er monteret på et mobilt stativ og kan indstilles i mange forskellige vinkler. Fås i syv størrelser.
Whiteboard-Nordic Aps giver dig mulighed for at designe din whiteboardtavle efter egen kreativitet og egne ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Whiteboardtavle med eget design leveres i mange størrelser.
Whiteboardtavle med printet turneringsplan
Smart whiteboardtavle med printet, magnetisk overflade. Ekstrem brugbar og populær når der skal diskuteres taktik. Kan designes til alle sportsgrene.

Der er ikke blevet oprettet forsideindhold endnu.

Mest sete

Miljø og grønne produkter

Whiteboard Nordic er stolte af, at kunne præsentere vores brede udvalg af miljøvenlige og grønne produkter. Vi gør, hvad vi kan for at værne om vores miljø. Dette være sig små tiltag som for eksempel, at vi kun anvender vandbaseret, nedbrydelig lim. Vores whiteboardtusser er fremstillet af vandbaseret blæk og vi leverer genbrugspapir til vores flipover tavler. Derudover er en stor andel af vores produkter enten genanvendelige eller miljøvenlige alternativer.

Vi er meget bevidst om vores ansvar og vi vil fortsat fremadrettet kun være interesseret i, at have kvalitets- og ansvarsfulde produkter i vores sortiment.

Når du vælger grønne kontorartikler, som er fremstillet af genbrugsmaterialer, er du med til at sikre, at færre træer bliver fældet. Miljøvenlige kontorartikler er vigtig for den miljøbevidste forretning og dine ansatte, medarbejdere, venner og familie vil påskønne din beslutning om at vælge grønne produkter til arbejdspladsen eller hjemmet. Sidst men ikke mindste, er du samtidig med til at skabe positiv indflydelse på vores miljø.

Anvendelses-, rengørings- og vedligeholdelsestips

Før du tager din whiteboardtavle i brug for første gang, bør du rengøre overfladen med en ren, fugtig klud. Brug kun special whiteboard markers og rengør din tavle intensivt med en klud mindst en gang om ugen. Whiteboardtavlernes overflader er meget nemme at rengøre uden brug af skadelige opløsningsmidler, hvilket både skåner miljøet og hjælper til vedligeholdelsen af tavlens høje kvalitet.

Vi anbefaler, at du anvender vores cleaning spray for at fjerne resterende tus-rester.

Obs: Til kridttavler må der aldrig anvendes nogen former for rengøringsmidler! Til rengøring af kridttavlernes overflader må du kun bruge rent vand.