Guide til opslagstavle størrelser

På denne side får du råd og vejledning til størrelser af opslagstavler. Opslagstavler kommer i alle mulige størrelser og former, så vi har skrevet denne guide for at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige opslagstavle til dine behov. På denne side finder du også en oversigt over standardstørrelser, som du kan købe hos Whiteboardshoppen.

Find den rette størrelse til din opslagstavle

En opslagstavle hjælper dig med at skabe struktur og overblik. Sørg altid for at købe en tavle med nok plads til alle dine opslag, så du ikke behøver at hænge opslag op oveni hinanden, hvilket skaber unødvendigt kaos og forvirring. En kaotisk, overfyldt tavle kan ikke opfylde sit formål. For at kunne holde et skarpt og struktureret overblik, skal der være nok plads på tavlen til at informationer, oversigter, memoer og tanker ikke kæmper om pladsen og bliver kludret sammen. Sørg for at investere i en tavle, der understøtter din produktivitet og tillader dig at skabe det overblik og den struktur, du skal bruge for at arbejde effektivt og holde styr på dine tanker og idéer. Med en større opslagstavle risikerer du ikke at skulle arkivere vigtig information, bare fordi der ikke er plads til ny information på opslagstavlen. Med en større opslagstavle behøver du ikke at have det hele i hovedet og du kan følge opgaver helt i mål uden at være nervøs for, at der er noget, du har glemt.

Så hvis du har plads til en lidt større opslagstavle, er det en rigtig god idé at overveje at investere i en opslagstavle, der bedre kan understøtte dig i din hverdag. På den måde får du meget mere glæde og gavn af din opslagstavle.
Overvejer du for eksempel at købe en 60 x 90 cm opslagstavle, men har du plads til en 90 x 120 cm opslagstavle, vil vi helt klart anbefale, at du tænker over, om ikke du skulle investere i den større opslagstavle med det samme – vi er overbeviste om, at du vil mærke, at investeringen er hver eneste øre værd i løbet af blot få uger.

Du kan også overveje at bruge et whiteboard som opslagstavle – i hvert fald hvis du køber et whiteboard hos Whiteboardshoppen, for alle vores whiteboards er magnetiske. Så kan du hænge papir og billeder op med magneter.

Lyddæmpende opslagstavler

En yderligere ting, du kan tage med i dine overvejelser, når du skal købe en opslagstavle, er opslagstavlens akustiske egenskaber. Især Chameleon opslagstavler, der er lavet af et særligt, lydabsorberende materiale, reducerer støj og bidrager til et roligere og mere fokuseret arbejdsmiljø. Jo større en støjdæmpende overflade, du får sat op, desto mere effektiv lydabsorbering kan du opnå. Så hvis støjreduktion skal være en del af opslagstavlens formål, kan det igen være en god idé at investere i en større tavle – eller at investere i flere små tavler.

Opslagstavler i forskellige former

En opslagstavle behøver ikke at være firkantet. Du kan få opslagstavler i alle mulige former. For eksempel kan du hos Whiteboardshoppen købe runde opslagstavler eller sekskantede opslagstavler.

Oversigt over opslagstavle størrelser

Hos Whiteboardshoppen kan du bestille nedenstående størrelser af opslagstavle med Camira stof, opslagstavle med filt og opslagstavle med kork:

Størrelse

Camira

Filt

Kork

30 x 40 cm

40 x 60 cm

45 x 60 cm

60 x 80 cm

60 x 90 cm

60 x 100 cm

60 x 200 cm

80 x 120 cm

90 x 120 cm

90 x 180 cm

120 x 180 cm

120 x 200 cm

120 x 240 cm