Guide til glastavle størrelser og farver

På denne side kan du finde råd og vejledning til glastavle størrelser og farver. Glastavler fås i et kæmpe udvalg af både størrelser og farver, så vi har skrevet denne guide for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, når du er på udkig efter en ny glastavle. På siden her finder du blandt andet en oversigt over standard størrelser for glastavler og en oversigt over standard farver for glastavler.

Find den rette størrelse til din glastavle

På samme måde som for whiteboards, er det en god idé at overveje at investere i så meget skriveplads som muligt, når du er på udkig efter en glastavle. Sådan giver du nok plads til information, oversigter og tanker. Man bliver let overrasket over, hvor hurtigt det går at fylde en glastavle op med tekst, og det er kun til besvær at prøve at presse ting ind, hvor der ikke er plads, eller at prøve at finde noget at viske ud, når alt på tavlen stadig er relevant. Undgå kaos og bøvl ved at investere i en større glastavle, der tillader dig at holde et godt og struktureret overblik. På den måde understøtter din glastavle din produktivitet og effektivitet i stedet for at modarbejde den med uoverskuelige noter, der vælter rundt i hinanden.

Glastavler er rammeløse, så du kan sætte flere ved siden af hinanden for at skabe en større, sammenhængende skriveflade, hvor samlingen er ganske upåfaldende. Slip fantasien fri og skab en løsning, der passer præcis til dine behov, ved at sætte flere glastavler sammen.

Oversigt over glastavle størrelser

Du kan få glastavler i alle mulige størrelser. Nedenfor ser du en oversigt over de forskellige størrelser af glastavler (CHAT BOARD, Abstracta MagVision og andre mærker), som du kan finde hos Whiteboardshoppen:

Størrelse

CHAT BOARD

MagVision

Andre mærker

20 x 30 cm

20 x 80 cm

40 x 40 cm

40 x 50 cm

45 x 60 cm

50 x 50 cm

50 x 65 cm

50 x 80 cm

58 x 120 cm

60 x 90 cm

65 x 100 cm

70 x 70 cm

70 x 90 cm

90 x 120 cm

100 x 100 cm

100 x 120 cm

100 x 150 cm

100 x 200 cm

120 x 120 cm

120 x 150 cm

120 x 180 cm

120 x 200 cm

120 x 240 cm

122 x 244 cm

Ud over målene, der er angivet i oversigten ovenfor, kan du også bestille glastavler på specialmål. Produktionstiden bliver dog en del længere, hvis du bestiller en glastavle på specialmål. Kontakt os, hvis du er interesseret i en glastavle på specialmål.

Vælg mellem masser af forskellige farver

En glastavle kan have et helt unikt og personligt udtryk, fordi du kan få glastavler i alle mulige forskellige farver. Dermed kan du få en glastavle, der passer helt perfekt til de omgivelser, den skal hænge i. En glastavle kan være et stilrent indretningselement, der understøtter miljøet på kontoret eller mødelokalet.

Der er et kæmpe udvalg af farver til glastavler – især CHAT BOARD glastavler. CHAT BOARD glastavler kan du få i 35 forskellige standard farver, men du kan også bestille CHAT BOARD glastavler med specifikke farvekoder, så du kan få lige netop den glastavle, der passer til dig, din indretning og din smag. Vær dog opmærksom på, at produktionstiden stiger en del ved glastavler med farver, der ikke er blandt de 35 standard farver. Kontakt os, hvis du ønsker en glastavle med specifik farvekode. Nedenfor kan du se en oversigt over de 35 forskellige standard farver på CHAT BOARD glastavler:

Oversigt over CHAT BOARD farver

MagVision glastavler fås i 10 forskellige farver:

Oversigt over MagVision farver